Consignatie

In het kort: wij verkopen uw wagen voor u.

De verkoopscyclus van een klassieke wagen is lang, soms zeer lang (maanden). Daarom stellen wij u voor om de lasten van de advertenties, telefoons, gemiste afspraken en niet nagekomen beloftes van uw schouders te nemen en uw wagen voor u te verkopen. Dit alles aan een correcte prijs( geen kosten), binnen een redelijke termijn en met een minimum aan moeite. Het proces is simpel en effectief.  

U brengt uw wagen (of we halen hem af), we maken een staat op en een overeenkomst voor verkoop in opdracht. De wagen wordt bij ons binnen gestald en steeds ‘verkoop-klaar’ gehouden. Wij verkopen de wagen voor u, na levering en afhandeling ontvangt u de afgesproken som. Wat zijn de voordelen?

  •  Snel terug plaats: Uw wagen kan morgen weg zijn en uw garage is vrij.
  • Veilig: u weet hoe en waar uw wagen wordt gestald.
  • Zorgeloos: het enige dat u moet doen is de wagen brengen of laten afhalen. 
  • Internationale en gerichte advertentie en publiciteit voor uw wagen.
  • Kosteloos: no cure no pay, geen stallingskosten edm
  • Uw wagen wordt doelgericht aangeboden en is zichtbaar voor alle kandidaat

kopers die ons bezoeken (fysiek en op internet).


Waarom zou ik mijn wagen brengen?

Elke oldtimer is uniek. De kunst bestaat erin om hem op de juiste manier, op het juiste moment aan de geïnteresseerde voor te stellen. Daarin schuilt de kracht van Vintage Garage. door onze jarenlange ervaring hebben wij een uitgebreid netwerk in de oldtimerwereld zodat wij perfect weten welke auto waar en aan wie aangeboden kan worden.

Consignatie

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x