Porsche 928 S - 1984

De Porsche 928 S Automaat uit 1984 was een iconische sportwagen die bekend stond om zijn elegante design en indrukwekkende prestaties. Onder de motorkap bevond zich een krachtige 4,7-liter V8-motor die 310 pk leverde, wat destijds indrukwekkend was. De automatische transmissie zorgde voor een soepele en comfortabele rijervaring, terwijl het interieur luxe en goed doordacht was, met hoogwaardige materialen en geavanceerde functies. De 928 S Automaat van 1984 was een geliefde keuze voor liefhebbers van high-performance auto's en heeft zijn plaats verdiend in de geschiedenis van Porsche. Tot op de dag van vandaag blijft hij een gewilde klassieker voor autoliefhebbers.

Wij bieden u dit zeer mooi exemplaar aan.
Volledig gereviseerde mechaniek, motor in 2017 en versnellingsbak in 2021 gereviseerd.

De lak van deze wagen is een speciale kleur, op aanvraag besteld bij Porsche toendertijd, 'Preussischblaumetallic'. De lak verkeerd in zeer goede staat.

Interieur is uitgerust met zeer zeldzame 'turbo'stoelen in deels leder en deels krijtstreep stof. Alles nog in zeer goede staat met enkel wat beginnende instapschade bij de chauffeur.

Zoals eerder gemeld is deze wagen mechniasch gereviseerd en alles werkt nog naar behoren. Zelfs de airco is omgebouwd naar R134a en werkt perfect.

Porsche 928 S - 1984

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x